Samenwerken met Leren Fermenteren

Promoot onze producten en ontvang hoge commissies.

Home | Samenwerken
Fermenteren boek

Heb je een gerelateerde website? Dan willen we erg graag met je samenwerken!

Bezoekers kunnen op Leren Fermenteren twee hoogwaardige digitale producten aanschaffen. Wij bieden een uitgebreide online cursus over fermenteren én het Fermentatie Handboek aan.

Heb jij een gerelateerde website waarop je onze producten wil aanbieden? Dan willen we graag met je samenwerken. Via PayPro bieden wij voor ieder product een aantrekkelijke affiliate campagne aan.

 

  • Fermentatie Handboek: commissie €5,- per verkoop.
  • Online cursus Fermenteren: commissie €25,- per verkoop.

Wil je onze producten gaan promoten? Lees dan snel verder.

Aanmelden via PayPro

Meld je aan, promoot de beste fermentatie producten en ontvang mooie commissies!

Stap 1: Aanmelden

Ga naar PayPro en maak hier een account aan via Registreren. Je krijgt een e-mail om je account te bevestigen. Je kunt nu inloggen in PayPro en er wordt gevraagd enkele gegevens in te vullen om je account te activeren.

Stap 2: Affiliatecampagnes zoeken

Account geactiveerd? Ga nu op PayPro naar het menu-item ‘Affiliate campagnes’. In dit overzicht zoek je naar het product dat jij wilt promoten. Dat kan dus gaan om het ‘Fermentatie Handboek’ of de ‘Online Cursus Fermenteren’.

Stap 3: Affiliatelink gebruiken

Heb je het product gevonden dat je graag wilt promoten? Klik er dan op en bekijk het scherm waarop je meer informatie vindt over het product en de commissies. Daar zie je ook het kopje ‘Jouw affiliatelink’. Die unieke en persoonlijke link kun je gebruiken om het product te promoten.

Stap 4: Start met verdienen!

Gelukt om jouw affiliatelink te vinden? Zodra er nu iemand via jouw link één of meerdere van onze producten koopt verdien jij de beloofde commissie. Die commissie verschijnt vervolgens vanzelf in je PayPro account. Eenvoudig toch?!

Download de Leren Fermenteren mediakit

In onze media kit vind je uitgebreid beeldmateriaal om onze producten te promoten. Je kan onze mediakit downloaden via deze link.

Vragen?

Ben je er toch niet uitgekomen of heb je aanvullende vragen over de mogelijkheden? Mail ons gerust via samenwerken@lerenfermenteren.nl