Home | Over ons

Wij zijn het grootste platform over fermenteren van Nederland.

Fermenteren doen we al sinds 2015. Het authentieke proces, de smaak en de gezondheidsvoordelen wakkerden onze passie voor fermentatie aan. Sinds 2020 delen we die passie graag met Nederland.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en onze organisatie? Op deze pagina stellen we onszelf graag aan je voor. Heb je daarna nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We zien je bericht graag tegemoet!

Aangenaam, wij zijn Leren Fermenteren

Dit is hoe we te werk gaan.. 👇

Soorten snijtechnieken

Ondernemen met een missie

Iedereen in Nederland de kracht van fermentatie laten ontdekken. Dat is de missie waarmee we Leren Fermenteren zijn gestart en dagelijks met veel plezier en gezondheid aan werken.

Waarom we dat zo belangrijk vinden? Omdat fermenteren zo ontzettend veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. We stimuleren onze klanten graag om gezond en bewust te leven. Zo dragen wij ons steentje bij aan een lang, gezond en gelukkig leven.

Schoon werken fermenteren

Gewoon héle goede klantenservice

We willen ook graag goed zijn voor jou. En daarom leveren we alleen maar diensten af van de hoogste kwaliteit. Maar wat als er dan toch iets mis is met een product dat je van ons afneemt?

Dan behandelt onze klantenservice je als een koning of koningin! We reageren snel en stoppen niet totdat je weer gelukkig bent. En natuurlijk hanteren we een 100% niet goed, geld terug garantie. Stuur gewoon een berichtje en we lossen het snel voor je op!

Kennis delen is vermenigvuldigen

Voor veel Nederlanders is fermentatie nog een relatief nieuw concept. En dat snappen we, want fermenteren wint pas de laatste jaren sterk aan populariteit in ons kikkerlandje. 🐸

Daarom vinden wij het essentieel om gratis(!) goede, complete informatie over dit onderwerp te bieden. Deze informatie delen we structureel via onze kennisbank. Zodat jij (en duizenden anderen) precies weten wát je doet.

Unieke bezoekers / jaar

Workshops / jaar

Cursisten / jaar

Kilo’s groenten / jaar