Home | Leren fermenteren

Alles over Leren fermenteren

Schoon werken bij fermenteren

Schoon werken bij fermenteren

Het is wellicht een beetje overbodig om te zeggen maar als je werkt met voedsel dan dien je dit altijd zo schoon mogelijk te doen. Je werkt immers wel met eten dat je lang wilt gaan bewaren door het te fermenteren dus netjes en hygi├źnisch werken is zeker aan de orde...

Omstandigheden voor succesvol fermenteren

Omstandigheden voor succesvol fermenteren

Wanneer je besluit om zelf voedingsmiddelen te fermenteren is het belangrijk dat je dit op de juiste manier doet. Het is geen bijzonder ingewikkeld proces, zeker niet als je met groente begint, maar het wel zaak dat je het op de juiste manier en onder de best...

Verschillende manieren om te fermenteren

Verschillende manieren om te fermenteren

Wil je ook wel eens proberen om voedsel te fermenteren? Dan zijn er verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Het is hoofdzakelijk afhankelijk van wat voor voedsel je wilt fermenteren, voor welke methode je kiest. We hebben een overzichtje voor je gemaakt met...

Zelf fermenteren: Hoe doe je dat?

Zelf fermenteren: Hoe doe je dat?

Bepaalde producten die je in de winkel koopt, hebben al een fermentatieproces doorlopen. Hierbij gaat het om producten die je gewoon bij je dagelijkse boodschappen koopt zoals bijvoorbeeld yoghurt, kaas, wijn, chocolade en zuurkool. Dit zijn nog maar een paar...

Hoge kwaliteit

Onze cursus, e-book en artikelen
zijn van de allerbeste kwaliteit.

Niet goed, geld terug

Niets aan je product gehad? Ontvang je geld terug.

24/7 toegang

Je hebt 24 uur per dag
toegang tot alle lesstof.

Gediplomeerde trainer

We werken alleen met gediplomeerde trainers.

Al meer dan 500 tevreden foodies gingen je voor.. ­čśŹ
Zij beoordelen ons met een 8,5. Daar zijn we trots op!

Marit Kalako

41 jaar, Schiedam

Via de online cursus heb ik zo ontzettend veel geleerd over fermenteren! Ik had er maanden over gedaan om al die kennis en recepten zelf te zoeken.

Arda van Dam

30 jaar, Utrecht

Ik wilde al jaren gezonder eten. Toen fermentatie op mijn pad kwam was ik direct enthousiast. Ik eet nu beter, voel me fitter en zit lekkerder in mijn vel.

Frits van de Kelder

32 jaar, Amsterdam

In november volgde ik een workshop in Utrecht. De trainer was enthousiast en kon zijn kennis goed overdragen. Ik heb een leuke, leerzame dag gehad!

Mees Veenstra

19 jaar, Amsterdam

Fermenteren is supernice! Ik fermenteer nu bijna wekelijks een nieuw recept. De video's en het boek van Leren Fermenteren zijn daar superhandig bij.

 Yvonne Schuijf

23 jaar, Austerlitz

Ik heb een bedrijf in food trucks. We willen uitbreiden met gefermenteerde producten en hebben veel inzichten van deze website gehaald. Thanks!

Robin van 't Ruim

51 jaar, Leersum

Gezond eten is een must voor mij. Ik voel me veel fitter als ik goed bezig ben met voeding. De cursus van Paul heeft me daar echt ontzettend bij geholpen.