Home | Klantenservice

Problemen of vragen over onze producten? We helpen je graag!

Welkom bij onze klantenservice. Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je een vraag hebt over ons of over een van onze producten. Wellicht staat het antwoord al tussen onze veelgestelde vragen. Die vind je hieronder.

Is je vraag toch nog niet beantwoord? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag en kijken uit naar je bericht. We komen binnen 24 uur terug op jouw vraag.

Veelgestelde vragen

Deze vragen krijgen we regelmatig van onze klanten. Wellicht vind jij hier ook jouw antwoord tussen.

šŸš€Ā  Algemeen

Wat is Leren Fermenteren?

Leren Fermenteren is het grootste platform voor alles dat met fermentatie te maken heeft. Fermenteren doen we al sinds 2015. Het authentieke proces, de smaak en de gezondheidsvoordelen wakkerden onze passie voor fermentatie aan. Sinds 2020 delen we die passie graag met Nederland. Wij leren jou alles over fermenteren, waardoor je zelf aan de slag kan om de lekkerste gerechten te fermenteren. Op ons platform vind je de lekkerste recepten, veel achtergrondinformatie, een e-book vol inspiratie en een online cursus waarbij we jou laten zien hoe je de lekkerste fermentaties maakt.

Zijn de recepten moeilijk om te maken?

Zeker niet. Bij onze online cursus nemen we je stap voor stap mee in het bereiden van alle gerechten. Ook vermelden we duidelijk welke ingrediĆ«nten en benodigdheden je nodig hebt. Al onze videoā€™s en recepten zijn voor elk niveau en het is niet nodig om al veel ervaring te hebben met fermentaties. Uiteraard kan je jezelf extra uitdagen door bijvoorbeeld je eigen recepten en variaties te maken. Tevreden over het resultaat? Mooi, stuur ons vooral een foto of een berichtje met jouw nieuwe recept. Wij zijn benieuwd!

Is het veilig om gefermenteerd voedsel te eten?

Ja, maar gebruik altijd goed je eigen zintuigen om jouw eindproduct te beoordelen. In onze online cursus vind je hier een uitgebreide video over waarin we jou uitleggen hoe je jouw gerechten kan beoordelen. Ook schreven we een artikel over de risicoā€™s van fermenteren. Het belangrijkste is: gebruik je gezonde verstand. Wanneer je twijfelt, kies er dan voor om het geheel weg te gooien en al je keukengerei goed schoon te maken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Helaas, je moet de cursus opnieuw bestellen šŸ˜‰

Nee hoor, grapje! Stuur even een mailtje naar welkom@lerenfermenteren.nl en we regelen het uiteraard voor je.

Wat kost het?

Het Fermenteren Handboek kost 12 euro, de online cursus fermenteren kost 37 euro.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en komen binnen 24 uur terug op jouw vraag.

Welke benodigdheden heb ik nodig en kan ik deze bij jullie bestellen?

Een goed koksmes, een snijplank en een schone weckpot zijn de belangrijkste benodigdheden. Deze spullen heb je bij vrijwel al onze recepten nodig. In dit artikel leggen we je uit wat je nog meer nodig hebt. Maar ook hier geldt; je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

Op dit moment verkopen wij nog geen fermentatiebenodigdheden. Wel kan je ons altijd om advies vragenšŸ˜Š We denken graag met je mee.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt/ik heb ze niet ontvangen

Helaas, je moet de cursus opnieuw bestellen šŸ˜‰

Nee hoor, grapje! Stuur even een mailtje naar welkom@lerenfermenteren.nl en we regelen het uiteraard voor je.