Boek over fermenteren, lees het nu!

Fermentatie Handboek: voor iedereen die wil fermenteren!

🎉 Hoera! Al 750+ exemplaren gedownload!

Home | Fermentatie Handboek
Fermenteren boek

“Eindelijk een boek gevonden waarmee ik het fermenteren makkelijk thuis heb kunnen leren!”

Wil je gaan starten met fermenteren? Of heb je al een beginnetje gemaakt met deze techniek, maar wil je je nu nog verder gaan verdiepen? 

Dan is ons Fermentatie Handboek de perfecte oplossing voor jou. Download daarom net als vele anderen het meest complete boek over fermenteren!

Dit e-book staat boordevol praktische uitleg, vele recepten, tips en tricks.

 

 • Het boek leert je om direct 100% zelfstandig aan de slag te kunnen;
 • Het e-book is geschreven door voedingsadviseur én trainer Paul;
 • Je krijgt het e-book na de betaling direct toegestuurd;
 • Momenteel afgeprijsd: Van €29,99 voor slechts €12,-.

  Met 100% niet goed, geld terug garantie!

  Herken jij jezelf hierin?

  Als je een of meerdere punten herkent ga je ons boek over fermenteren zeker interessant vinden.

  • Wil je graag volledig zelfstandig aan de slag met het maken van overheerlijke recepten?
  • Ben je groots fan van de heerlijke intensieve smaken van gefermenteerde producten?
  • Wil je meer weten over de talloze gezondheidsvoordelen die fermentatie je kan bieden?
  • Heb je al ervaring met fermenteren, maar twijfel je soms of jouw fermentatie gelukt is?
  • Zoek je naar inspiratie om jouw fermentaties nog veel lekkerder en gezonder te maken?
  • Zoek je een goed en helder basisrecept om zelf de lekkerste producten te fermenteren?
  • Wil je graag weten welke materialen je zoal nodig hebt voor een geslaagde fermentatie?
  • Ben je benieuwd welke ingrediënten je in huis moet halen voordat je gaat fermenteren?
  • Wil je alles weten over verschillende manieren die er zijn om succesvol te fermenteren?
  • Heb je al ervaring met fermenteren opgedaan, maar wil je je nu graag verder verdiepen?

   

  Koop dan net als 750+ anderen Fermentatie Handboek en leer 100% zelfstandig fermenteren.
  En heb je na het lezen van het boek niets geleerd? Dan krijg je jouw geld gewoon weer terug!

  Boek fermenteren

  Dit boek bevat tientallen uitgebreide onderwerpen!

  Het Fermentatie Handboek heeft meer dan 75 pagina’s vol recepten, handige informatie, tips en tricks over jouw fermentaties. We behandelen onder andere:

  • Alle theorie die bij fermenteren komt kijken;
  • Alle gezondheidsvoordelen van fermentatie;
  • De benodigdheden voor een geslaagde fermentatie;
  • Snijtechnieken, schoon werken en omstandigheden;
  • Fermenteren van verschillende soorten groentes;
  • Fermenteren van verschillende soorten fruit;
  • Verschillende soorten heerlijke recepten;
  • Alles over het maken van o.a. kombucha en zuurdesembrood.

  Normaal €29,99. Tijdelijk afgeprijsd naar €12,-. 

  750+ mensen gingen je al voor!

  In de media

  Ons Fermentatie Handboek wordt onder andere genoemd op:

  DOWNLOAD DIRECT HET FERMENTATIE HANDBOEK

  Nu afgeprijsd van €29,99 naar €12,-!

  👉 Vorige maand 58 keer gekocht!

  Veelgestelde vragen van onze bezoekers

  Heb je nog andere vragen over het fermentatie e-book? Stuur ons gerust een bericht.

  Hebben jullie een niet goed, geld terug garantie?

  Wij zijn erg overtuigd van dit e-book. En we denken dat jij het ook geweldig zal vinden. Maar mocht je er na het lezen toch niets aan hebben gehad, stuur ons dan even een mailtje.

  We geven je dan 100% van je aankoopbedrag terug. Zonder moeilijke vragen of gedoe.

  Hoe werkt het afrekenen precies?

  Het afrekenen is erg simpel. Als je op een van de knoppen op deze pagina klikt wordt je doorgestuurd naar onze betalingspartner PayPro. Daar kan je veilig betalen met iDeal, PayPal of Bancontact.

  Waarom hebben jullie dit boek geschreven?

  We ontvangen jaarlijks tienduizenden bezoekers op deze website. Van hen krijgen we regelmatig vragen over fermenteren. Dat kan over van alles gaan: recepten, de snijtechnieken, de voordelen van fermentatie, et cetera.

  Met dit e-book bieden we iedere liefhebber de mogelijkheid om in één handboek alles te leren over fermenteren, zodat je het zelf leert en direct heerlijke recepten kunt uitproberen!

  Waarom hebben jullie gekozen voor een e-book?

  E-books zijn prettig om te lezen. Je kan ze namelijk openen op ieder apparaat. Het e-book is net zo makkelijk te lezen op je laptop als op je desktop, tablet of telefoon.

  De tweede belangrijke reden is vanwege het milieu. Een e-book hoeft natuurlijk niet naar de drukkerij, wat ontzettend veel papier scheelt.

  Hoe snel ontvang ik het e-book?

  Na de afronding van je betaling sturen we het e-book meteen naar je op. Je kunt dus direct beginnen met lezen en het eerste recept uitproberen. Eet smakelijk!

  Hoeveel mensen hebben het e-book gekocht?

  We kunnen met trots vertellen dat het e-book al meer dan 750 keer gedownload is! Vorige maand kwamen er weer 58 nieuwe downloads bij. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

  Onderaan deze pagina vind je de ervaringen van mensen die jou al voor gingen.

  Voor wie is dit e-book precies geschikt?

  Eigenlijk voor iedereen die ook zo gek is op fermenteren. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, je gaat 100% gegarandeerd veel leren in dit boek.

  Ontvang ik netjes een betalingsbevestiging?

  Natuurlijk. Na het afrekenen ontvang je van ons direct een e-mail met de betalingsbevestiging. 

  Je ontvangt hem direct na je betaling.

  E-book met alle ins & outs over fermenteren

  Wil je gaan fermenteren maar weet je nog niet zo goed hoe? Dan is het verstandig om er eerst meer over te weten te komen.

  Zo weet je zeker dat je het fermenteren op de juiste manier aanpakt en verklein je de kans dat het mislukt. En natuurlijk zal er nog wel eens een fermentatie misgaan. Máár: met behulp van het handboek leer je binnen de kortste keren hoe je de kans op succes zo groot mogelijk maakt!

  Handboek over fermenteren

  Goed nieuws, want fermenteren kun je op diverse manieren leren. Maar heel eerlijk: als je alles zelf moet uitvogelen blijft het een zoektocht. Die zoektocht kan je leiden langs websites, cursussen, blogs, et cetera.

  Om alle input van al deze losse plekken te bundelen vinden we een e-book toch het fijnste middel. Wil je graag in je eigen tempo het fermenteren onder de knie krijgen en daar een goed naslagwerk voor hebben? Dan is ons boek over fermenteren uitermate geschikt. We denken dat je er geen spijt van gaat krijgen.

  Fermenteren: het meest complete boek

  We hebben een boek over fermenteren geschreven dat je als leidraad kunt gebruiken als je aan de slag wilt gaat. En je raadt misschien al waarom een e-book zo handig is om in bezit te hebben. Je kan namelijk altijd terugkijken en nalezen wat je wil weten.

  Er zijn tal van boeken over fermenteren te vinden maar we durven wel te zeggen dat ons boek het beste is. We hebben ervoor gezorgd dat het (over)compleet is en dat je álles kan lezen wat je maar wilt. Daar zijn we best trots op!

  Wat vind je in ons fermentatie boek?

  Schaf je ons boek over fermenteren aan? Dan tref je een brede selectie aan onderwerpen aan. Om te beginnen behandelen we in dit boek de geschiedenis van deze conserveringsmethode. Daarnaast leggen we uit wat fermentatie inhoudt en welke verschillende manieren van fermenteren er zijn.

  Als je zelf wilt gaan fermenteren is dat natuurlijk belangrijk om te weten. Fermenteren is een proces dat je zoveel mogelijk in de praktijk wilt oefenen maar het is ook belangrijk om wat theoretische achtergronden te kennen, zodat je weet waarom het handig en slim is om het te doen. Tevens vind je in dit boek tal van heerlijke recepten! Daarnaast vind je logischerwijs alle methodieken die je nodig hebt om succesvol te kunnen fermenteren. Kortom: het is een compleet document met alles dat je moet weten over deze voedseltechniek.

  Ook als naslagwerk over inmaken/inleggen

  Hoe je succes behaalt met fermenteren omschrijven we ook voor je. Zo weet je meteen onder welke omstandigheden het fermenteren dient plaats te vinden, hoe je op een schone en hygiënische manier werkt en wat belangrijk is om aan te denken bij het fermenteren.

  Zeker als je zelf graag producten wilt conserveren, om deze op een later tijdstip pas te gebruiken, kan fermenteren een goede en leuke methode zijn. Zie je het niet zitten om alles te fermenteren en wil je ook andere methodes om te conserveren gebruiken? Dan ben je daarvoor in ons kookboek ook aan het juiste adres want je vindt er tevens informatie over inmaken en inleggen.

  In dit boek vind je recepten voor het fermenteren van groente

  Er kunnen veel producten worden gefermenteerd en er zijn ook talloze producten te vinden die al gefermenteerd zijn. Hiervoor kun je in een winkel of speciaalzaak terecht. Maar zelf fermenteren is ook goed te doen en vaak nog gezonder ook.

  Gebruik je hiervoor ons kookboek, dan vind je daarin eindeloos veel recepten voor het fermenteren van groente en fruit. Je begint het beste met de basisuitleg over groente fermenteren. Daarna kun je een keuze maken uit recepten voor bijvoorbeeld zuurkool, bietjes, wortels, komkommer, bloemkool en meer.

  Nagenoeg elke groente kan gefermenteerd worden dus kijk zeker of je een goed recept kunt vinden voor de groente die jij het lekkerst vindt. Er staat precies bij wat je nodig hebt (vergeet zeker het zout niet) zodat je een lekker product kunt maken.

  Recepten voor het fermenteren en inmaken van fruit vind je ook in het handboek

  Voor fruit geldt hetzelfde als voor een groente: ook daarvoor zijn talloze fermentatie recepten te vinden. Heb je teveel sinaasappels, citroenen of heel ander fruit in huis dat je niet allemaal vers kunt opeten voordat het bederft? Overweeg dan zeker fermenteren.

  Wecken is ook een goede optie voor fruit. Dan doe je er suiker bij (in plaats van zout zoals bij fermenteren) en krijgt het fruit geen friszure smaak maar blijft het wel lang goed en lekker. Zowel suiker als zout zijn prima conserveringsmiddelen die ervoor zorgen dat het product nog jarenlang goed blijft.

  Zelf kombucha maken

  Een paar recepten die je prima zelf kunt maken door fermenteren willen we even extra benadrukken. Deze worden ook uitgebreid behandeld in ons e-book. 

  Een bijzondere drank die je zelf kunt maken is kombucha. De basis van deze drank is zwarte of groene thee, waaraan een bacterie (SCOBY) wordt toegevoegd zodat het mengsel begint te fermenteren. Deze bacterie is een zwam, die bekend staat onder de naam kombucha en die ervoor zorgt dat de thee in combinatie met de toegevoegde suiker fermenteert tot een zurige en erg gezonde drank die erg populair is.

  Op de oorspronkelijk zoete thee lijkt het resultaat niet meer, maar je krijgt er wel na gemiddeld een dag of tien een frisse drank voor terug. Om te weten hoe je kombucha maakt en wat je er zoal voor nodig hebt, raadpleeg je het beste de verschillende recepten in ons boek over fermenteren.

  Zelf zuurdesembrood maken

  Een speciaal soort brood dat met behulp van fermentatie wordt gemaakt is zuurdesembrood. Dit is te koop bij de supermarkt en bakkers, maar zelf maken is ook prima te doen. Je hebt er niet eens veel bijzondere ingrediënten voor nodig en het is altijd slim er een goed recept voor te gebruiken.

  Het bijzondere aan zuurdesembrood is dat het lichter verteerbaar is dan ander brood en het ook geschikt kan zijn voor mensen die gluten minder goed verdragen. Je maakt dit brood zelf eenvoudig door meel, zout en water met elkaar te mengen. Zo maak je voor het brood eerst een zogenaamde starter. Deze voed je, hetgeen wil zeggen dat je er water en meel bij doet in de dagen dat het fermenteert. Hoe je dit precies maakt, lees je allemaal in ons fermenteren kookboek.

  Een goed, compleet boek als je fermenteert

  Wil je leren fermenteren? Dan is ons e-book perfect. Alles wat je maar wilt weten over fermentatie staat erin en met de recepten kun je direct aan de slag. Via de oranje knoppen op deze pagina kan je het e-book direct aanschaffen en downloaden.

  Heb je nog vragen of twijfels over het e-book? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen via welkom@lerenfermenteren.nl. We adviseren je graag over of dit boek goed bij je past.