Bij fermenteren wordt gekozen voor het gecontroleerd laten rotten van voedingsmiddelen om deze langer houdbaar te maken en een andere smaak en uiterlijk te geven. Dit klinkt wellicht tegenstrijdig maar je moet ook niet aan rotten denken in de meest vieze zin...
Alles over Algemeen

Hoge kwaliteit
Onze cursus, e-book en artikelen
zijn van de allerbeste kwaliteit.





Niet goed, geld terug
Niets aan je product gehad? Ontvang je geld terug.





24/7 toegang
Je hebt 24 uur per dag
toegang tot alle lesstof.





Gediplomeerde trainer
We werken alleen met gediplomeerde trainers.
Al meer dan 500 tevreden foodies gingen je voor.. 😍
Zij beoordelen ons met een 8,5. Daar zijn we trots op!
Marit Kalako
41 jaar, Schiedam
Via de online cursus heb ik zo ontzettend veel geleerd over fermenteren! Ik had er maanden over gedaan om al die kennis en recepten zelf te zoeken.
Arda van Dam
30 jaar, Utrecht
Ik wilde al jaren gezonder eten. Toen fermentatie op mijn pad kwam was ik direct enthousiast. Ik eet nu beter, voel me fitter en zit lekkerder in mijn vel.
Frits van de Kelder
32 jaar, Amsterdam
In november volgde ik een workshop in Utrecht. De trainer was enthousiast en kon zijn kennis goed overdragen. Ik heb een leuke, leerzame dag gehad!
Mees Veenstra
19 jaar, Amsterdam
Fermenteren is supernice! Ik fermenteer nu bijna wekelijks een nieuw recept. De video's en het boek van Leren Fermenteren zijn daar superhandig bij.
Yvonne Schuijf
23 jaar, Austerlitz
Robin van ’t Ruim
51 jaar, Leersum
Gezond eten is een must voor mij. Ik voel me veel fitter als ik goed bezig ben met voeding. De cursus van Paul heeft me daar echt ontzettend bij geholpen.